Σας καλωσορίζουμε στον παιδικό σταθμό “Kinder Garden”. Ο παιδικός σταθμός αποτελεί σημείο αναφοράς στην ολόπλευρη ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών. Τα παιδιά μαθαίνουν και εξελίσσονται σε όλη τους τη ζωή. Αποκτούν ικανότητες όπως η επικοινωνία, η δημιουργική σκέψη, η αυτονομία καθώς και πολλές κοινωνικές δεξιότητες.

Όλες αυτές οι δεξιότητες μπορούν να ανθίσουν στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας. Ένα χώρο 320 τ.μ, (160 τ.μ κύριο χώρο και 160 τ.μ αυλή) στο κέντρο της πόλης, παιδαγωγικά αξιοποιήσιμο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών.

Kinder Garden - Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός Γιαννιτσά
Kinder Garden

Ο παιδικός σταθμός βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν τις ικανότητες τους, τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, καθώς και τα κρυφά ταλέντα τους. Πώς γίνεται αυτό; Μέσα από το παιχνίδι και τις κατάλληλες δραστηριότητες που τους παρέχουμε.

Στόχος μας λοιπόν, είναι να δώσουμε το χώρο και το χρόνο στα παιδιά να αναπτυχθούν. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βιωματικής μάθησης. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους, πειραματίζονται με διαφορετικά υλικά, εξερευνούν, παίζουν, τραγουδούν και εκφράζονται, και μέσω αυτής της διαδικασίας αγαπούν τη μάθηση.

Ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο αποτελούν το πρώτο σχολείο των μικρών μαθητών, το οποίο θα αποτελέσει σταθμό για την μετέπειτα πορεία τους στην εκπαίδευση. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να φοιτήσουν στο σχολείο καθώς επηρεάζεται θετικά η γνωστική τους ανάπτυξη και η προσωπική τους εξέλιξη.

Μέσα από ένα οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον το οποίο έχει δημιουργηθεί από τους εκπαιδευτικούς, εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, για την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και της αυτονομίας τους, αλλά και την προσφορά της χαράς που νιώθουν τα παιδιά κατακτώντας τη γνώση.

Είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα της ηλικίας τους, αλλά και με τους πρώτους δασκάλους. Μέσω αυτής της πρώτης επαφής αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αλλά και με τους δασκάλους και δημιουργούν τους δικούς τους φιλικούς κύκλους. Στόχος λοιπόν, είναι η κοινωνικοποίηση, αλλά και η ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Ο παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο αποτελόυν τα πρώτα οργανωμένα περιβάλλοντα μάθησης, στα οποία τα παιδιά φοιτούν συστηματικά και συμβάλλουν στην καλλιέργεια των κινήτρων για μάθηση, στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, ακόμη και στην πρόληψη των πρώτων σχολικών δυσκολιών.

Kinder Garden - Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός Γιαννιτσά

Έχετε απορίες;

Θα χαρούμε να δώσουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας!

Kinder Garden

Εκπαιδευτικοί

Γνωρίστε τα πρόσωπα, πίσω από την ασφάλεια και συνεχή εξέλιξη των παιδιών σας.

Kinder Garden - Δουμζάκου Ανδρομάχη - Νηπιαγωγός με Master στην Ειδική Αγωγή (University of East London

Δουμζάκου Ανδρομάχη

Νηπιαγωγός

MSc στην Ειδική Αγωγή
(University of East London)

Kinder Garden - Δουμζάκου Βασιλική - Βρεφονηπιοκόμος

Δουμζάκου Βασιλική

Βρεφονηπιοκόμος
Kinder Garden - Ελένη Χατζηθεοδώρου - Νηπιαγωγός

Ελένη Χατζηθεοδώρου

Νηπιαγωγός