Ανακοινώσεις, Ενημερωτικά Δελτία, ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Kinder Garden - Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός στα Γιαννιτσά

Αυτά είναι τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ, όπως έγιναν γνωστά την Παρασκευή (20/08) μετά και από την εξ΄έταση των ενστάσεων.

Γνωστά έγιναν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ, μετά και τις ενστάσεις – ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη (18/08) – σ’ αυτά της περασμένης Παρασκευής (13/08).

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των πινάκων των δικαιούχων του προγράμματος «Εναρμόνιση της Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής» θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς – ιδιωτικούς και δημοτικούς – με την πολυπόθητη επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

Οι γονείς θα επιδοθούν από αύριο στο κυνήγι για εύρεση θέσης με τα περιθώρια να είναι στενά αφού οι εγγραφές αναμένεται να παραμένουν ανοικτές έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ,  χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet.

Όσοι ενταχθούν στο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, θα πάρουν voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς αξίας 180 ευρώ ανά μήνα, για την κάλυψη του κόστους των σταθμών της επιλογής τους.

Οι γονείς για την εγγραφή θα πρέπει να αναφέρουν ή να προσκομίσουν (ηλεκτρονικά ή έντυπα) στους παιδικούς σταθμούς τα εξής στοιχεία:

  1. το έντυπο του voucher
  2. ΑΦΜ και ΔΟΥ μητέρας
  3. δ/νση κατοικίας
  4. φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας της μητέρας
  5. ημερομηνία γέννησης του παιδιού
  6. τηλέφωνα επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *